Gi eiendommen en solid oppgradering med en moderne garasjeport.

Garasjeport

Valget av garasjeport er både praktisk og estetisk. Du vil ha en port som fungerer uansett årstid, og den bør passe til stilen på resten av garasjen, boligen og eiendommen.

For å hjelpe deg på veien har vi samlet det viktigste innen garasjeportens verden.

Hvilken type garasjeport?

Du får tak i garasjeporter i ulike varianter, men den mest populære er leddporten. I tillegg til dette er den gamle klassikeren vippeport, og plassbesparende rulleport to vanlige alternativer. La oss se litt nærmere på fordelene.

Fordeler med leddporter

Denne blir oftest valgt, og det skyldes at den både isolerer godt og tar lite plass. Porten består av horisontale paneler som er hengslet sammen, og den legger seg i portens fulle lengde horisontalt i taket når den er åpen.

Leddportene du finner hos oss har tettelister som holder vann og vind ute, samt en bunnlist som sørger for minimalt trekk. Dette er et godt valg for deg som liker å holde på i garasjen uansett årstid.

Hva er en vippeport?

Vippeporter blir ofte kalt for den originale garasjeporten, men det skyldes mest fordi den er mest brukt i gamle, små garasjer. De består av én enkelt stor flate som vipper oppover for å åpne.

Kompakte rulleporter

En rulleport samles på en rull over døråpningen, og er en god løsning for mindre garasjer med lite tilgjengelig plass. 

Utvalgte garasjeporter

Port.jpg
Sale!
Harmonie Garasjeport med dekor
kr20 920,-
For deg som ønsker det lille ekstra, en port med...
Harmonie-Garasjeport-RV-Linje-leddport.jpg
Sale!
Harmonie Garasjeport RV Linje – leddport
kr16 900,-
Dette portelementet har en enkel linje, elegant profil med trestruktur...
Harmonie-Garasjeport-RF-Slett-leddport.jpg
Sale!
Harmonie Garasjeport RF Slett – leddport
kr16 900,-
Portelementet med planprofil gir et moderne og stilrent design

Kjøpe garasjeport? Dette bør du tenke på

En ny garasjeport er kanskje ikke den største investeringen du gjør, men den kommer til å prege boligen din i mange år. Derfor er det viktig å ta en skikkelig vurdering i forkant. Dette du tenke på:

  • Størrelse: Mål åpningen nøyaktig for å sikre at porten passer perfekt.
  • Materiale: Stål, aluminium, tre, og kompositter tilbyr ulike nivåer av holdbarhet, vedlikehold og stil.
  • Isolasjon: En godt isolert garasjeport reduserer støy og energiforbruk.
  • Sikkerhetsfunksjoner: Porten bør ha moderne sikkerhetssystemer for å beskytte mot uhell.
  • Design: Velg en stil som passer til boligen din.


Ønsker du å komme i gang raskt? Snakk med en av ekspertene hos Dør & Vindu. Vi har lang erfaring og mye kunnskap, og kan hjelpe deg med hele eller deler av prosessen.

Hvordan montere garasjeport?

For å montere en garasjeport trenger du presisjon og kunnskap. Og tid og ro. Her anbefaler vi at du bruker profesjonell hjelp for å unngå feil, men du kan jo bruke Harmonie sin egen instruksjonsvideo for å bestemme deg.

Vedlikehold av garasjeporten

Alt som får regelmessig vedlikehold varer lenger. Tar du godt vare på garasjeporten din, får du en pålitelig port som fungerer i mange år.

  • Rengjøring: Vask regelmessig i henhold til portens anbefalinger. Normalt gir man garasjeporten en skikkelig vask i forbindelse med at man vasker huset og garasjen. Rengjøring hindrer skitt og smuss fra å sette seg og gjøre mer skade, som eksempelvis rust.
  • Smøring: Bruk egnet smøring til bevegelige deler. Dette bør du gjøre minimum én gang i året.
  • Inspeksjon: Sjekk alle deler som fjærer, wire og ruller for slitasje eller skade. Har du en portåpner? Kontroller ledninger og koblinger, for klimaet i garasjen kan kreve sitt av elektriske installasjoner.


Går du med tanker om å bygge garasje eller ønsker å bytte ut garasjeporten? Ikke nøl med å kontakte oss for en uforpliktende prat.