Priser:
Alle priser er i norske kroner og vises med inklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for varen vil  fremkomme før bestillingen og når ordrebekreftelsen mottas på mail vil totalkostnaden vises inkl alle avgifter forbundet med kjøpet i tillegg til en eventuell fraktkostnad dersom varen ikke ønskes å hentes i en av våre butikker.
 
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om våre varer og fraktkostnader på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å bidra til en god og trygg handel!
 
Lager:
De produktene som er merket med lager skal til enhver tid finnes lagerført i minimum en av våre butikker. Vi må likevel ta forbehold om at lagerbeholdningen på ønsket vare kan være sluttsolgt i aktuell butikk men i normale tilfeller så vil aktuell lagervare være i bestilling og vil da være ventet inn til en av våre butikken innen kort tid. Lagerbeholdningen varierer noe fra butikk til butikk.
 
Ekspediering av ordre:
Din bestilling vil håndteres av den butikken du har valgt å bestille fra. Når vi mottar din bestilling
vil din ordre klargjøres. Dersom du har valgt å hente varen din i butikken vil den i stort sett alltid kunne ligge ferdig dagen etter. Dersom du har valgt levering vil varen så raskt som mulig klargjøres til utsendelse. Det vil deretter bestilles frakt og varen kan forventes at blir levert i løpet av 3 – 4 dager. Du vil bli kontaktet av transportør eller fra oss for å avtale nærmere levering. Vanligvis vil varene sendes fra oss 3 virkedager etter at ordren er mottatt. Dersom det er tomt for en vare vil du bli kontaktet av våre dyktige medarbeidere for nærmere informasjon.
 
Frakt:
Vi sender varene i hovedsak med lastebil. Prisen på frakt vil være avhengig av antall produkter og leveringssted. Dør & Vindu har samarbeide med eksterne transportører i tillegg til at vi benytter vår egen lastebil. Fraktprisen blir spesifisert på ordrebekreftelsen som sendes på mail eller pr post.
 
Betaling:
Vi krever betaling for varen i forkant av at varen blir sendt fra oss, dersom det er en lagerført
vare. Dersom varen må bestilles grunnet at varen ikke finnes i vårt lagersortiment vil vi kreve
at betaling blir gjort før levering. Dersom du har valgt å hente varen i butikk vil du kunne betale direkte i kassa med kontant eller med bankkort (Bankaxept, Mastercard og Visa)
 
Avbestilling:
Dersom du ønsker å avbestille din vare vil det være mulig helt frem til transportdagen, dersom varen er lagerført. Dersom varen er en bestillingsvare vil avbestillingstidspunktet være litt forskjellig fra produkt til produkt og produsent til produsent. I stort sett gjelder 3-5 dager avbestillingsrett dersom det er en spesialbestilling av vinduer,  der varen ikke er lagerført. Hva gjelder ytter- og innerdører vil dette også variere men dersom varen er lagerført hos fabrikk gjelder 2 dagers avbestillingrett men dersom varen ikke er lagerført på fabrikken vil 3-5 dagers avbestilling gjelde.
 
Reklamasjon:
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den gi din Dør & Vindu butikk, skriftlig melding (e-post) om at du vil påberope deg mangelen. Dør & Vindu vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).
 
Angrerett:
I følge angrerettsloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettskjema, du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returkostnaden. Denne retten gjelder ikke dersom varen er en bestillingsvare. Angreretten gjelder heller ikke automatisk dersom varen er kjøpt i butikk. Dette må avtales ved hvert enkelt tilfelle med våre medarbeidere i aktuell butikk. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak inbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.
 
Garanti:
Vi har litt forskjellige garantiordninger på våre produkter. Garantiene er også forskjellige mellom dører og vinduer. Vinduene varierer med mellom 5 til 10 års konstruksjonsgaranti. De fleste vindusfabrikkene gir 2 års garanti på maling og 2 års glassgaranti (mot punktering, fukt mellom glassene). På dører gjelder i stort sett 10 års formgaranti, 2 års malingsgaranti. Garantien forutsetter i de fleste tilfeller at montering er gjort riktig. Sjekk med våre dyktig medarbeidere hvilken garantiordning som gjelder for ditt produkt!