Dør & Vindu Gruppen ble etablert i 2002 med fokus på salg av dører, vinduer og garasjeporter til både privat- og proffmarkedet. Konsernet omsetter for i overkant av 250 millioner kroner og har butikker i Fredrikstad, Bærum/Rud, Moss, Halden, Drammen, Sarpsborg og i Sandefjord.

Vi leverer varer med høy kvalitet til meget bra priser og har et betydelig vareutvalg i alle våre butikker, med over 130 forskjellige vindus- og balkongstørrelser og et stort utvalg av lagerførte dører – både inner- og ytterdører. Vår vinterproduksjon utgjør over 10.000 enheter noe som gir våre kunder tilgang til et betydelig lagerført sortiment gjennom hele året. I tillegg til dette leverer vi alt av spesialløsninger og tilpasninger av dører, vinduer og garasjeporter til meget bra priser.

Med en effektiv logistikk og lave kostnader satser vi på å være en foretrukket leverandør til proffsegmentet og til våre privatkunder. Vi jobber også med borettslag og andre større prosjekter. I våre Dør & Vindu butikker har vi ansatte med høy faglig kompetanse innen bransjen, som gjerne bidrar med hjelp til vurdering av forskjellige stilarter og design. Vi ønsker å gi alle våre kunder en hyggelig og profesjonell handel der funksjonalitet, krav til estetikk og energieffektive løsninger, i kombinasjon med prisgunstige produkter, vil være i fokus.

Kundefokus

Vår ambisjon er å være en riktig god samarbeidspartner til våre kunder og vi satser på produkter med høy kvalitet til lave priser. Vi har spesialisert oss innenfor et ganske smalt fagfelt og kan derfor tilby god hjelp med valg av produkter i henhold til stilart og funksjonalitet og selvfølgelig spørsmål rundt energieffektivisering.

Vi satser på høy servicegrad og raske tilbakemeldinger og håper at vi kan gi deg som kunde, enten du er proffkunde eller privatkunde, den trygghet som du har krav på når du velger dører og vinduer.

Kom innom og se våre utstillinger og vårt sortiment så håper vi at vi kan hjelpe til med å finne gode løsninger!